10% extra rabatt på din beställning idag. Ange rabattkoden: fodelsedagweekend10
📞 084 - 46 85 152
💬 KONTAKTA OSS VIA CHATT ELLER E-POST
PRISGARANTI | LEVERANS 2 - 4 VARDAGAR

Därför kan vi erbjuda 20-40% lägre priser

Vi säkerställer att dansk design är tillgänglig för alla genom att ta kontroll över hela processen. Vi designar, producerar och säljer våra produkter själva, vilket innebär att vi undviker onödiga mellanhänder och kan erbjuda våra produkter till konkurrenskraftiga priser.

 

Med i hela processen

På NIMARA har vi fullständig kontroll över hela vår leveranskedja. Vi ansvarar för produktutveckling, marknadsföring och försäljning. Denna omfattande involvering gör det möjligt för oss att eliminera behovet av kostsamma externa mellanhänder. De besparingar vi gör återspeglas direkt i de priser vi erbjuder, vilket innebär att du som kund drar nytta av mer överkomliga priser.
Vi strävar också efter att ha en nära dialog med våra kunder och förstå deras behov. Det gör att vi kan skapa produkter som verkligen speglar dina önskemål och behov. Vi är stolta över att inte bara kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser, utan också unika och kvalitetsmedvetna produkter.
 
På så sätt innebär vårt mål att eliminera mellanhänderna inte bara en ekonomisk fördel, utan också vårt åtagande att se till att våra produkter uppfyller dina förväntningar och tillgodoser dina behov.

 

Dansk design till rimliga priser

Vårt mål är att göra processen att hitta möbler inom de senaste trenderna enkel och tillgänglig. Vår design är skapad med fokus på personlighet, hållbarhet, komfort och funktionalitet. Varje möbel i vårt sortiment är noggrant utvald och tillverkad med omsorg så att du kan förvandla ditt hem till ett hem. Oavsett om du letar efter tidlösa klassiker eller de senaste trenderna är våra kollektioner skapade för att uppfylla alla behov.

 

Rättvisa priser

Vårt mål är att skapa en transparent och rättvis shoppingupplevelse där du alltid kan räkna med samma överkomliga priser. Som en del av vårt engagemang för att uppnå detta mål erbjuder vi 100-dagars prismatchningsgaranti. Det innebär att om du inom 100 dagar efter att du lagt din beställning upptäcker att samma produkt finns tillgänglig till ett lägre pris, antingen hos oss eller hos en annan återförsäljare, kommer vi att återbetala mellanskillnaden till dig om våra villkor för prismatchning uppfylls.
Vi vill att våra kunder ska kunna lita på att de handlar till marknadens bästa priser och värden, och vår prismatchningsgaranti är vårt sätt att säkerställa detta.

Trustpilot