Rensningsförsäljning 📦 - SPARA UPP TILL 30% -Klicka här
📞 084 - 46 85 152
💬 KONTAKTA OSS VIA CHATT ELLER E-POST
PRISGARANTI | LEVERANS 2 - 4 VARDAGAR

 


Prisgaranti hos Nimara.se – Ingen skal betala för mycket

Hos Nimara vill vi vara säkra på att vi alltid har den bästa pris, och att våra kunder gör ett bra köp och är nöjda. Därför har vi prisgaranti. Hittar du samma vara till en bättre pris hos en annan återförsäljare, får du varan till den billigaste pris.

Det är enkelt!

 1. Du har hittat den samma vara billigare hos en annan återförsäljare, eller vi har sänkt prisen på hemsidan Nimara.se. För mindre end 14 dagar sedan, efter du har gjort ett köp. Vi reglerar prisen, om villkoren nedanför är uppfyllda.

 2. Du skickar ett E-post till Kundservice@nimara.se med skärmfoto, av varan och en giltig datum för erbjudandet. Detta skal du även göra om erbjudandet är på våran hemsida

 3. När vi har mottagit din E-post, Undersöker vi om det är samma produkt och om villkoren uppfylls efter våra krav. Vi kontaktar snarast på mail och ger besked om varan kan gälla vid prisgaranti.

  Villkor För Prisgaranti!

 • Du skal kontakta oss innan beställningen eller senast 30 dagar efter leverans. Detta gäller också om du har beställt på våran hemsida. Du kan använda Prisgarantin en gång pr. Order.

 •  Varans pris är inkl. leverans till kantsten. Uppbäring, montering och andra extra tjänster är inte med i prisgaranti.

 • Öppnings erbjudande och erbjudande med begränsat antal, går det inte att använda vid prisgaranti. Det er ej heller möjligt att Kombinera med andra erbjudande

 • Varan skal vara på lager både hos oss och vid konkurrenten

 • Konkurrenten måste följa dem svenska regler som omfattas av garantien, reklamationer och andra handelsbetingelser så som Tull och moms.

 • Auktioner eller köp av varor där krävs en form av medlemskap går inte in under prisgarantin. Om du har frågor är du alltid välkommen till att kontakta oss på E-post: Kundservice@nimara.se eller telefon: 084 – 46 85 152.

  Trustpilot